Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شهر، حسین مقدم مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با اشاره به پدیده وارونگی دما و اثر آن بر تشدید آلودگی هوا بیان کرد: با توجه به اینکه ۶۰ تا ۸۰ درصد آلودگی هوای تهران متوجه وسایل نقلیه سبک و سنگین است، بهترین اقدام برای کاهش غلظت آلاینده‌ها جلوگیری از منبع انتشار آلودگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران، زمانی‌که آلودگی هوا تولید و منتشر می‌شود، دیگر اقدام خاصی نمی‌توان برای حذف آلودگی انجام داد. انتخاب صحیح و اصولی در این زمان جلوگیری از انتشار آلودگی از منبع یا به حداقل رساندن آلودگی و آلاینده است.

مقدم، یکی از اهداف احداث مراکز معاینه فنی را کنترل میزان انتشار آلایندگی از اگزوز خودروها ذکر کرد و افزود: خودروهایی که بیش از حد استاندارد آلودگی منتشر می‌کنند، شناسایی شده و سپس با رفع ایراد، کمتر از پیش آلودگی منتشر می‌کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: انجام معاینه فنی در این روزها که با وارونگی دما و تشدید آلودگی هوا مواجه است باعث می‌شود آلودگی کمتری از وسایل نقلیه منتشر شود.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران درباره چگونگی شناسایی خودروهای فاقد معاینه فنی در شهر توضیح داد: دوربین‌هایی که از پلاک خودروها تصویربرداری می‌کنند تحت نظر شرکت کنترل ترافیک شهر تهران هستند و هر دوربین به یک سامانه پردازش تصویر مجهز است. در نهایت متخلفانی که فاقد معاینه فنی هستند برای اعمال قانون به پلیس راهور معرفی می‌شوند.

مقدم در ادامه اضافه کرد: سپس پلیس تصاویر ارسالی را اصطلاحا چک اپراتوری می‌کند تا اطلاعات به صورت دقیق با خودرو مطابق باشد. پس از آن نیز قبض جریمه برای خودرو متخلف صادر می‌شود. هر خودرو فاقد معاینه فنی مشمول در صورت تردد در شهر روزانه مبلغ ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۴ میلیون دستگاه خودرو در شهر تهران تردد می‌کنند که از این تعداد حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو مشمول معاینه فنی هستند، عنوان کرد: به نظر بنده تعداد خودروهای فاقد معاینه فنی درصد بسیار پایینی دارد. چراکه دوربین‌ها از همه پلاک‌ها را تصویر می‌گیرند. در حال حاضر ممکن است که حدود ۱۰ درصد خودروهای فاقد معاینه فنی در حال تردد در شهر تهران باشند. البته این آمار برای خودروهایی نیست که مطلقا فاقد معاینه فنی هستند. بلکه معمولا شامل خودروهایی می‌شود که معاینه فنی آن‌ها منقضی شده است.

به گفته مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران، تمامی شهروندان از سال دوم اجرای طرح LEZ در شهر تهران شده متوجه شده‌اند که در صورت تردد با خودرو فاقد معاینه فنی، توسط دوربین‌های ترافیکی جریمه خواهند شد.

مقدم در پاسخ به این پرسش که تعداد مراجعه‌کنندگان در کدام نیمه سال افزایش می‌یابد، گفت: معمولا تعداد مراجعه‌کنندگان به مراکز معاینه فنی شهر تهران در نیمه دوم سال بیشتر از نیمه اول است. وجدان بیدار شهروندان درباره آلودگی هوا باعث می‌شود که در نیمه دوم سال بیشتر به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: در طول ۲ سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا با افت شدید مراجعه‌کنندگان به مراکز معاینه فنی مواجه شده‌ایم که به همین علت احتمال می‌رود آمار نیمه دوم با نیمه اول امسال تفاوت چندانی نداشته باشد.

کد خبر 637470 برچسب‌ها آلودگی هوا شهردارى تهران معاينه فنى

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آلودگی هوا شهردارى تهران معاينه فنى مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران مراکز معاینه فنی فاقد معاینه فنی معاینه فنی مراجعه کنند آلودگی هوا شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش همشهری آنلاین، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۷۷ بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۶۸ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول(سالم) یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

همچنین براساس داده های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، تنها یک ایستگاه (منطقه ۳ پاسداران) شاخص عدد بالاتر از ۱۰۰ را نشان می هد و حساس برای گروه های نا سالم است و ۶ ایستگاه شرایط پاک (شاخص زیر ۵۰ ) و مابقی ایستگاه شرایط قابل را نمایش می دهند.

کد خبر 848284 منبع: ایسنا برچسب‌ها آلودگی هوا شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • خروج تمام وسایل نقلیه رسوبی از پارکینگ‌ها تا این تاریخ
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خروج تمام وسایل نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های تهران
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳